Kuka olen

Kuvat justin luona-2

Olen Vesa Müller 54-vuotias Kokoomuksen aluevaaliehdokas Keski-Uudellamaalla ja Järvenpään kaupunginvaltuutettu. Toimin myös Järvenpään kaupungin tarkastuslautakunnan puheenjohtajana, sekä Keski-Uudenmaan Vesi Kuntayhtymän yhtymävaltuuston jäsenenä.
Työkaverit ja läheiset kuvaavat minua luotettavaksi, oikeudenmukaiseksi ja empaattiseksi sekä asioihin perehtyväksi ja sinnikkääksi. Periaatteeni on olla sanojeni mittainen, mutta myös tunnustaa virheet.

Perheeseeni kuuluu vaimon lisäksi kaksi kotoa poismuuttanutta aikuista tytärtä. Useimmiten minut kohtaa kävelemässä Järvenpään Rantapuistossa. Harrastuksiini kuuluu lukeminen ja usein viikonloppujen sekä lomien vietto ja ulkoilu Joutsassa. Olen koiraihminen, vaikka meillä ei enää koiraa olekaan.

Kokoomuksen jäsen olen ollut 10 vuotta, mutta olen ollut koko ikäni henkisesti ja arvoiltani vahvasti kokoomuslainen. Tällä hetkellä olen Järvenpään Kokoomuksen hallituksen jäsen.

Historiaani

Olen Järvenpääläinen, mutta asunut pitkään myös Tuusulassa ja syntynyt Hyvinkäällä.
Alun perin olen insinööri, mutta työskennellyt viimeiset 18 vuotta strategisissa henkilöstöjohdon tehtävissä. Johtoryhmäkokemusta on 20 vuoden ajalta ja jonkin verran myös yritysten hallitustyöskentelystä. Minussa yhdistyvät sekä liiketoiminta- ja strateginen osaaminen, ihmisten kohtaamisen taidot että looginen päättelykyky. Aiempi työ insinöörinä on valmentanut minua hahmottamaan kokonaisuuksia ja pitkän jänteen suunnitteluun. Toisaalta työskentelyni eri henkilöstöjohdon tehtävissä on hionut vahvuuksiani, jotka ovat ratkaisukeskeisyys, neuvottelutaito sekä inhimillisen näkökulman huomioiminen.

Veskuun voit luottaa

kokoomus sydän, vesa müller
Kuva Järvenpäästä

Näkemykseni

Uskon suomalaiseen yksilövapauteen ja vastuuseen, sekä vastuulliseen pohjoismaiseen markkinatalouteen. Nämä tuottavat parhaiten yksilön ja yhteisön hyvinvointia, eli ovat siis politiikkaa mikä mahdollistaa heikoimmista huolehtimisen.

 

Minulle tärkeät teemat

  1. Sujuvampi hoitoon pääsy ja vapaus valita
  2. Fiksua henkilöstön ja talouden johtamista
  3. Ei veronkorotuksia