Kuka olen

Vesa muller järvenpään kuntavaaliehdokas

Olen Vesa Müller 54-vuotias Kokoomuksen kuntavaaliehdokas. Perheeseeni kuuluu vaimon lisäksi kaksi kotoa poismuuttanutta aikuista tytärtä. Useimmiten minut kohtaa kävelemässä Rantapuistossa. Harrastuksiini kuuluu lukeminen ja usein viikonloppujen sekä lomien vietto ja ulkoilu Joutsassa. Olen koiraihminen, vaikka meillä ei enää koiraa olekaan.

Työkaverit ja läheiset kuvaavat minua luotettavaksi, oikeudenmukaiseksi ja empaattiseksi sekä asioihin perehtyväksi ja sinnikkääksi. Periaatteeni on olla sanojeni mittainen, mutta myös tunnustaa virheet.

 Kokoomuksen jäsen olen ollut 10 vuotta, mutta olen ollut koko ikäni henkisesti ja arvoiltani vahvasti kokoomuslainen. Toimin tällä hetkellä Järvenpään Kokoomuksen hallituksessa.

Olen ensikertaa kuntavaaliehdokkaana, mutta sitäkin innokkaammin ja tuoreimmin ajatuksin.

Historiaani

Alun perin olen insinööri, joka on kuitenkin työskennellyt viimeiset 17 vuotta henkilöstöjohdon tehtävissä. Minussa yhdistyvät sekä ihmisten kohtaamisen taidot että looginen päättelykyky. Aiempi työ insinöörinä on valmentanut minua hahmottamaan kokonaisuuksia ja pitkän jänteen suunnitteluun. Toisaalta työskentelyni eri henkilöstöjohdon tehtävissä vahvuuksiani ovat ratkaisukeskeisyys, neuvottelutaito sekä inhimillisen näkökulman huomioiminen.

Tätä kokemusta haluan antaa kotikaupungilleni Järvenpäälle, jolle sydämeni sykkii vahvasti.

Veskuun voit luottaa

kokoomus sydän, vesa müller
Kuva Järvenpäästä

Näkemykseni

Uskon suomalaiseen yksilövapauteen ja vastuuseen, sekä vastuulliseen pohjoismaiseen markkinatalouteen. Nämä tuottavat parhaiten yksilön ja yhteisön hyvinvointia, eli ovat siis politiikkaa mikä mahdollistaa heikoimmista huolehtimisen.

Olen ensikertaa kuntavaaliehdokkaana, mutta sitäkin innokkaammin ja tuoreimmin ajatuksin.

Minulle tärkeät teemat

  1. Verorasitusta on kevennettävä
  2. Laadukkaat sekä kustannustehokaat palvelut kaiken ikäisille
  3. Lasten ja nuorten hyvinvointi sekä oppiminen
  4. Yrityksistä elinvoimaa Järvenpäähän
Kuva järvenpäästä